Kreativ workshop i akvarellmålning

En kreativ akvarellworkshop med mig där du får testa på akvarellens magiska tekniker. Våga släppa loss med färg & form och utforska din egna stil. Ni får bland annat prova på att blanda akvarell med kaffe och akrylpenna.

Kursen vänder sig både till nybörjare och till dig som målat lite akvarell tidigare. Kursdeltagaren får en introduktion av ämnet, material och tekniker. Kursdeltagaren ska efter avslutad kurs ha fått inspiration, lust och mod att skapa med akvarellfärg.

Se vilka datum jag erbjuder workshops under bokning. Jag tar även emot privatbokningar för mindre grupper (max 8 personer) som till exempel möhippor, jobbevent, kompisgäng osv. Maila mig gärna en förfrågan.

Nästa tillfälle för workshop är söndagen den 25 augusti kl 13-15.30 i Kungsbacka. För frågor och anmälan maila till karolina@kpalmer.se Endast 2 platser kvar!

 Pris 995 kr per person

I priset ingår:

  • Fika
  • Ett signerat konstprint av Karolina i A3-format (värde 300 kr)
  • Arbetsmaterial under workshopen och du får självklart ta med dina konstverk hem!

Det här lär du dig

  • Att släppa loss med färger
  • Kort om färglära
  • Olika kreativa tekniker med akvarellfärg

Detaljer

  • }2,5 h
  • Kungsbacka
  • 5 - 8 deltagare

Några röster från tidigare deltagare

En rolig eftermiddag där vi fick tips på olika tekniker och där vi fick tillfälle att släppa loss kreativiteten.

Britta 10/2  2024

Korta övningar/tekniker för att hitta kreativiteten – jättekul!

Lotta 10/2 2024

Det var roligt att få testa olika tekniker och att få göra flera små målningar parallellt. Jag gillade också att få måla tillsammans med andra; det gav energi trots fokus i den egna ”bubblan”. Tacksam för att få ta del av en del av Karolinas kunskaper. Inspirerande!

Jessica 23/1 2024

Det kändes avslappnat och gemytligt. Väldigt många bra tips på hur man kan komma igång. Toppen för mig som börjar från noll

Annika 1/10 2023

Inspirerande att få vara i Karolinas atelje, härliga färger och bra övningar!

Anna 27/8 2024

Inspirerande och roligt! Karolina är professionell, pedagogisk och personlig vilket skapar en genuint trevlig och lärorik workshop. Rekommenderas varmt!

Tiina 15/4  2023

En fantastisk eftermiddag med härliga Karolina! Jättebra upplägg med bra övningar och olika tekniker. Jag blev inspirerad att börja måla hemma. Lagom antal med i gruppen. Blev en trevlig stämning.

Maria 30/3 2023

Lagom lång, lugn och kreativ stund! Fick många nya insikter i, och testa på, coola tekniker och lära känna hur färg och vatten flöt samman. Supermysig ateljé, bra upplägg och en härlig stund av ny inspiration!

Josefine 22/1 2023

Ett mysigt och inspirerande tillfälle att testa på och prova olika tekniker och material. Härlig miljö att sitta i hennes mysiga ateljé & skapa!

Emma 2/11 2023

Familjär och härlig stämning. En jättemysig dag med en fantastisk konstnär. Nya idéer och mycket inspirerande.

Jenny 27/11 2023