Feng Shui Design

Varför mår vi bra i vissa miljöer och inte i andra? Vad innebär kraftposition, energiflöde och olika element? Hur kan du få ditt hem att kännas mysigare genom organisering, färger och möblering? Hur ändras känslorna beroende på vilken färg du använder och kan du sova bättre om du flyttar på sängen?

Har du svårt att få till rätt känsla hemma? Med hjälp av min nya Feng Shui-tjänst kan du få hjälp med verktyg för att skapa harmoni och balans i din inredning.

Feng Shui är en 3000- årig österländsk lära som är en blandning av filosofi, en konstform och en vetenskap. Feng Shui innebär att leva i samklang med
naturen och med omgivningen. Modern forskning visar att inredning som efterliknar naturen och integrerar de fem elementen i Feng Shui som är eld, vatten, jord, trä och metall kan främja ökad harmoni i våra hem om vi balanserar dem på ett bra sätt.

Beroende på vilken känsla du vill ha i ett rum så kan du med färger, former
och konst skapa rätt energi i ditt hem. Färger spelar en avgörande roll för våra känslor och vårt humör och med kunskap om kopplingen mellan färger och Feng Shui-element kan du skapa känslor som främjar välmående.

Grundkonstultation 2 500 kr
Få hjälp med en analys av ditt hem och få verktyg för att kunna förbättra känslan av harmoni och balans i ditt hem. En grundkonsultation med fyra olika områden av ditt hem inkluderar:

Personlig Feng Shui-analys
Genom en noggrann genomgång av dina inskickade bilder och beskrivningar identifierar Karolina områden i ditt hem som kan förbättras för att främja balans, harmoni och positiv energi.

Förinspelad ljudfil med återkoppling
Jag ger personlig återkoppling baserat på Feng Shui-principer och förklarar hur olika områden i ditt hem påverkar energiflödet. Du får konkreta åtgärdsförslag för att förbättra balans och harmoni. Konkreta åtgärdsförslag för möblering, färgförslag, dekorationer och andra justeringar för att skapa en harmonisk miljö via en inspelad ljudfil.

Feng Shui-dokument
En sammanfattning  i PDF-format av de viktigaste verktygen för att förstå och applicera Feng Shui i ditt hem. Den innehåller bland annat information om de olika elementen, färglära, energiflöden och kraftpositioner.

Tilläggstjänst med bagua-analys
4 000 kr
En bagua-analys över ditt hem. En bagua är en energikarta som delar upp ditt hem i olika områden som representerar olika aspekter av ditt liv, såsom hälsa, karriär och relationer. Genom att använda en bagua kan du identifiera vilka områden i ditt hem som kan behöva extra uppmärksamhet för att skapa balans och harmoni. Kartan lägger man utifrån din planritning och de olika vädersträcken.

Övriga tilläggsjänster
Jag erbjuder möjlighet till uppföljning och ytterligare stöd om du som kund har fler frågor eller behöver mer hjälp med att implementera rekommendationerna eller om du vill ha en analys av fler rum.

Vad behöver du förbereda

  • Du skickar in 2-3 bilder från varje rum ur olika vinklar. I grundanalysen
    ingår 4 områden/rum. Vill du lägga till fler rum är det en tilläggstjänst.
  • Beskrivning av önskad förändring eller vilka områden du vill förbättra i hemmet.
  • Du skickar in en planlösning (befintlig eller egenritad) över ditt hem.

Välkommen att höra av dig till mig för att boka en konsultation! Maila till karolina@kpalmer.se

Karolinas erfarenhet, utbildningar & kurser
Nordic School of Feng Shui, Feng Shui konstult 2023-2024
Borås Högskola, Fashion Sketching & Illustration hösten 2022
Borås Högskola, Färglära våren 2022
HDK, Introduktion till design Göteborg 2021
HDK, Digitala verktyg för visuell kommunikation Göteborg 2021
Berghs School of Communication, Grafisk design Sthlm 2016
Brewhouse, Create Speed inom kulturella näringar Göteborg 2011
IHM Business School, Affärsutveckling Göteborg 2008
IHM Business School, Projektledare Göteborg 2006
Dale Carnegie, Kommunikation och ledarskap Göteborg 2004
KY-akademien, Handelsekonom Göteborg 2001–2003
Wiks Folkhögskola, Bild & Form konstutbildning Uppsala 1998–1999
Central School of English, English language course London 1998
Drev UF-företag 1995-1996
Folkungaskolan, Ekonomisk linje Linköping 1993–1996

Karolina konst i Kungsbacka AB
Driver mitt Aktiebolag på heltid (har haft företaget sedan 2004 från början vid sidan av min anställning) inom konstnärlig verksamhet med huvudfokus på akrylmåleri.

Framtidsfrön 2008–2019
Grundade tillsammans med en kollega organisationen Framtidsfrön i Väst 2008, entreprenörskap i grundskolan. Har arbetat som verksamhetsledare med fokus på att skapa event, utveckla och illustrera läromedel samt utbilda lärare och elever.

Ung företagsamhet 2003–2008
Verksamhetsledare på Ung Företagsamhet i Göteborgsregionen.

Ung företagsamhet 1999–2001
Verksamhetsledare på Ung Företagsamhet i Östergötland.

Bildlärare på Folkuniversitetet i Kungsbacka 2011
Fick i uppdrag att skapa och vara lärare för min egen kurs ”kreativ akrylmålning” på Folkuniversitetet som terminskurs och helgkurs.

Har gått diverse kurser på ABF och Folkuniversitetet inom akryl och akvarellmåleri genom åren.

Medlemskap
Invald medlem i Svenska Tecknare som är en organisation för yrkesverksamma illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och serietecknare.

Invald medlem i Svenska Konstnärsförbundet.  SK är en politiskt obunden intresseorganisation för yrkesverksamma konstnärer inom bildkonst, konsthantverk, skulptur, illustration, teckning, grafik och fotografi.

Invald medlem i BUS, Bildkonst Upphovsrätt i Sverige, en organisation för bildkonstnärer.