Illustrationer

Jag utför illustrationer på papper såväl som i datorn. Jag älskar att skapa fantasifulla och unika illustrationer och att skissa och illustrera är en form av avkoppling för mig. Det är spännande att se vad som växer fram på pappret då jag inte alltid vet vad det ska bli…

Jag har illustrerat olika uppdrag för företag och gjort allt ifrån tidningsillustrationer till planscher och vykort och jag är invald medlem i Svenska Tecknare som är en organisation för yrkesverksamma illustratörer, grafiska formgivare, animatörer och serietecknare. Att skapa en illustration är en process och det är viktigt med en bra och tydlig dialog med min uppdragsgivare. Vad är syftet och vad ska förmedlas? Jag stämmer alltid av med kunden så jag är på rätt väg under processen och det är viktigt för mig att få fram rätt uttryck i bilden och att båda parter känner sig nöjda.

Mönster

Jag har en passion för färg och form och att skapa vackra och färgstarka mönster är bland det roligaste jag vet. Att få ihop färg och form så att det skapar ett spännande mönster är en utmaning och min design är personlig och färgstark. Jag ritar oftast för hand innan jag går över till att bearbeta mönstret i datorn. En del av dessa mönster finns tillgängliga för licensiering, vänligen kontakta mig för mer information. Jag har skapat mönsterdesign för bland annat Ikea och Dixie.

Är du intresserad av min design, kontakta mig, så visar jag gärna illustrationer och mönsteridéer. Jag arbetar kontinuerligt med skisser och mönster och har alltid nya på gång.