Dixie

Dixie är ett inredningsföretag som erbjuder uttrycksfull och hållbar design med en mix av stilren skandinavisk look och uttrycksfulla produkter med en twist. Ordet ”hållbarhet” omfattar flera dimensioner och syftar såväl till att du ska kunna behålla en Dixie produkt länge för att den har kvalitet nog för det och känns tidlöst modern, men också för att alla produkter tillverkas under förhållanden som visar omsorg om både människa och miljö. 
  
Karolina inledde sitt samarbete med Dixie våren 2011 och har sedan dess tillsammans med dem tagit fram ett antal framgångsrika kollektioner där hennes motiv finns på bla brickor, glasunderlägg, bordstabletter och kuddar som säljs i hela Sverige.
 
Victoria Tärneberg VD för Dixie

“Vårt lyckosamma samarbete med Karolina Palmér grundar sig i det gemensamma intresset för form och färg som väcker positiva känslor hos betraktaren. Dixies kunskap gällande kommersiell och hållbar produktion i kombination med Karolina Palmérs uttrycksfulla konst ger upphov till omtyckta inredningsprodukter som bidrar till en vackrare vardag för många människor”.