Hotel Avalon

Karolina samarbetar med designhotellet Avalon i Göteborg. Nedan kan du läsa om samarbetet “Like & Share By Avalon” som även fortsätter under 2016 då Karolina ska designa en ny produkt för hotellet. Karolinas designade kuddar finns även att beskåda på Avalons uteservering och på deras takterrass. 

 

LIKE & SHARE på Avalon Hotel ger välgörenhetspengar till Göteborgs Stadsmission

Med start i december 2014 började en försäljning av ett exklusivt kuddfodral på Avalon Hotel, Kungstorget 9, designat av konstnären Karolina Palmér. Kuddfodralet kan köpas i hotellets reception och via Avalon hotell. Överskottet från försäljningen av kuddfodralet går direkt till Göteborgs Stadsmissions arbete med utsatta barn, unga och familjer.

Bakgrund

Alla sagor har en början och förhoppningsvis ett lyckligt slut. Vår gemensamma resa startade med att två människor möttes, Mia Landin från Avalon Hotel & Ulrica Hellichius från Göteborgs Stadsmission. Tycke uppstod och trots olika verksamheter och olika bakgrund insåg vi att vi delar en gemensam grund – att alla människor är lika mycket värda. Tillsammans skapades värdeord som alla involverade kunde stå för: vänskap, tillgänglighet, välkomnande, lika värde, gemenskap, delaktighet, möten.Vår gemensamma resa går i konstens tecken. För Avalon Hotel är konst och kultur väldigt viktigt och ett av hotellets signum. Konstnären Karolina Palmér målade en tavla, motivet blev till ett exklusivt kuddfodral som bara går att köpa på Avalon Hotel.

Konstverket kallar vi för LIKE & SHARE. Originalkonstverket hänger på hotellet. 
Läs GP:s reportage om projektet.