Forskning visar att kultur kan bidra till förbättrad hälsa och livskvalitet. Såväl kulturkonsumtion som eget skapande leder till ökat välmående och minskad risk för stress och depression.

Konstnären Karolina Palmér vill med sin känsla för färg och form sprida harmoni och glädje. I samarbete med 1,6 miljonerklubben och Sofia Åhman säljer Karolina motivet ”Ge mig styrka” som symboliserar energi, att ta hand om sig själv och att hitta sin inre styrka. 

Syftet med välgörenhetskampanjen är samla in pengar till 1,6 miljonerklubben för att främja kvinnors hälsa genom att belysa vikten av att kultur och hälsa hänger ihop. Karolinas motiv säljs till förmån för 1,6 miljonerklubben för att sprida glädje, energi och inspiration. 

Trycket är signerat i A3-format tryckt på 300 grams papper. Motivet säljs till förmån för 1,6 miljonerklubben fram till den 15 juni 2021. All vinst går oavkortat till föreningen, för att främja kvinnors hälsa. Planschen är signerad och formatet är anpassat för A3-ramar. Färgåtergivningen på din skärm kan skilja sig lite från den ”färdiga” planschen. Motivet skickas i en papptub.

Motivet säljs i min webshop.