Jag är en av åtta konstnärer som fått äran att göra en julinstallation till årets julutställning på Gothia Towers. Rösta gärna på mitt konstverk. Jag är nummer 2. Då har du chans att vinna en hotellövernattning på Gothia Towers i Göteborg.

Mitt bidrag är JULFRID. Bordet är en möbel som man kan ha framme året om eller ta fram enbart till jul. För många är julen stressig och Karolina vill med sitt ljusbord skapa en känsla av harmoni och lugn. Ett plats där man tänder ett eller flera ljus för sig själv, eller för någon annan. Bordet inbjuder till en stund av reflektion och eftertanke för att känna ”julfrid”. Bordet är ett gammalt träbord. Möbeln har fått ett helt nytt uttryck då det målats om i en matt grå färg och lackats med Karolinas konsttryck ”Jag väntar”. Till bordet hör också små egentillverkade ljusstakar.

Årets utställning – för en god sak, innebär att du genom röstning på de konstverk du gillar bäst bidrar till insamlingen till förmån för Räddningsmissionens arbete för socialt utsatta. Vi skänker 1 kr per röst. Av sålda verk kommer förutom 1 kr per röst, också 1000 kr av intäkten av sålda verk, att gå direkt till Räddningsmissionen.

Period: 15 november – 6 januari
Var: Gothia Towers hotellobby, Tower