Målningar

När budskapet går in i hjärtat…

Jag gör även beställningsuppdrag på målningar. Önskar ni en specialdesignad målning för t.ex. ett speciellt tillfälle så går det bra höra av sig till mig för ett prisförslag.

 

Beställningsprocessen

En specialbeställning går till så att kunden kommer med önskemål på så som format, tema, färgställningar osv. Var gärna så specifika som ni kan och gillar ni några av mina sålda målningar så får ni gärna namnge dessa så jag vet vilka av mina motiv ni vill att jag ska utgå ifrån.

Jag återkommer sedan med ett prisförslag och när jag börjat med målningen så återkommer jag med ett utkast via mail. Leveranstiden för en originalmålning i akryl är 2-3 månader.  Startpris för en specialbeställning är 1000 kr.

Det går också bra att boka ett besök för att komma och diskutera en specialbeställning eller för att se mina målningar live i min källarateljé i Kungsbacka.

 

För inspiration…

Under ”sålda målningar” hittar ni många av de akrylmålningar som jag tidigare målat men som är sålda.

 

Information och villkor

Om inget annat är överenskommet förbehåller jag mig rätten att använda bilderna till produktframställning samt egen marknadsföring som webb, annonsering och utställning.